تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کالیو ارگانیک (کود آلی پتاسه)

    کالیو ارگانیک (کود آلی پتاسه)

    هفتاد درصد شیره سلولی را پتاسیم تشکیل داده است. این عنصر به اسم عنصر کیفیت مشهور می باشد و موجب افزایش کیفیت محصولا کشاورزی می گردد. کمبود پتاسیم با کاهش شیره سلولی موجب بیدار شدن زودتر درختان از خواب زمستانه و و در نتیجه خطر سرمازدگی در این درختان افزایش می یابد. همچنین کمبود پتاسیم موجب ریز شدن میوه و عدم رنگ گیری مناسب در درختان سیب می گردد. استفاده از این کود درختان را در مقابل سرمازدگی مقاوم می نماید. قابلیت جذب بالا و تعادل تغذیه ای از ویژگیهای منحصر به فرد این کود می باشد. جلوگیری از ترک خوردن تنه درختان و همچنین پر کردن مغز درختان هسته دار از مزایای دیگر این کود می باشد. استفاده از این کود باعث افزایش عملکرد در واحد سطح و افزایش کیفیت محصولات کشاورزی می شود.

    میزان مصـرف:

     مناسب برای کلیه محصولات کشاورزی

    بسته به سن و مرحله رشد درختان میوه از 400 گرم تا نهایتاً 3.5 کیلوگرم
    350 کیلوگرم در هکتار برای کشت محصولات دیم
    200- 400 کیلوگرم در هکتار برای کشت محصولات آبی (صیفی‌جات و حبوبات)
    100 تا 140 کیلوگرم در هزار مترمربع برای کشت محصولات گلخانه‌ای

     

    هر کیلوگرم 1600 تومان


    این مطلب تا کنون 42 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ یکشنبه 24 آبان 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : درختان ,محصولات ,کیلوگرم ,افزایش ,کیفیت ,موجب ,محصولات کشاورزی ,هکتار برای ,کمبود پتاسیم ,افزایش کیفیت ,شیره سلولی ,
    کالیو ارگانیک (کود آلی پتاسه)

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 3 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55472
  • تعداد مطالب :149180
  • بازدید امروز :574787
  • بازدید داخلی :48301
  • کاربران حاضر :211
  • رباتهای جستجوگر:647
  • همه حاضرین :858

تگ های برتر